3ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας «3rd Olympus ICSC», που αυτή τη χρονιά δεν θα διοργανωθεί όπως προηγούμενα στην πόλη της Κατερίνης, έδρα του Τμήματός μας, αλλά στην Αθήνα στα πλαίσια της 5ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Νοεμβρίου 2015, στο MetropolitanEXPO στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η διοργάνωση θα γίνει όπως πάντοτε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος και για αυτή τη χρονιά, με το περιοδικό SupplyChainLogisticsπου είναι και διοργανωτής της μεγάλης Έκθεσης.

Ως οργανωτική επιτροπή πιστεύουμε ότι η διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου μας στα πλαίσια μιας μεγάλης Έκθεσης για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες παράλληλα με την παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων να έρθουν σε επαφή με το κόσμο των επιχειρήσεων και να συνυπάρξουμε στον ίδιο χώρο ακαδημαϊκοί, ερευνητές, απασχολούμενοι και επαγγελματίες, να ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες και να αναπτύξουμε συνέργειες και συνεργασίες.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ανάπτυξη του κλάδου, κάτι που όλοι πιστεύουμε ότι θα συντελέσει σημαντικά στην επανέναρξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομία στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Καλούμε ερευνητές, ακαδημαϊκούς, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου. Οργανωτικά υποσχόμαστε όπως πάντοτε υψηλό επίπεδο προσκεκλημένων ομιλητών, επιστημονικών εργασιών και συζητήσεων όπως επίσης και ποιοτικές παροχές στη διάρκεια της διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Για το τρίτο μας συνέδριο σας περιμένουμε φέτος στην Αθήνα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015!!

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δημήτριος Τριανταφύλλου

Καθηγητής ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης

Συστημάτων Εφοδιασμού