ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝΗ υποβολή των εργασιών θα γίνει αρχικά με τη μορφή περίληψης έως 30 Ιουνίου 2015 στη γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή. Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να είναι γραμμένες στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα. Οι εργασίες που θα γίνουν δεκτές (ενημέρωση μέχρι 20 Ιουλίου 2015) θα πρέπει να αποσταλούν στη συνέχεια σε ολοκληρωμένη μορφή έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ολοκληρωμένες εργασίες (στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα) θα αξιολογηθούν από κριτές και οι εργασίες που θα γίνουν αποδεκτές θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου.

 

Η προφορική παρουσίαση των εργασιών μπορεί να γίνει στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα αλλά οι διαφάνειες (αρχείο .ppt) θα πρέπει να είναι γραμμένες στην Αγγλική.

 

Το κείμενο της περίληψης και της εργασίας θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κειμενογράφο κατά προτίμηση Word 2007 ή νεότερη έκδοση, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφονται στο αρχείο οδηγιών αποστολής εργασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο (template).

 

Όλες οι εργασίες που θα υποβληθούν, θα κριθούν από την Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου. Μόλις γίνει αποδεκτή η εργασία, τουλάχιστον ένας από τους συγγραφείς θα πρέπει να εγγραφεί και να πραγματοποιήσει την παρουσίαση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

 

Οι υποβαλλόμενες εργασίες θα πρέπει να μην έχουν παρουσιαστεί προηγουμένως, σε άλλο συνέδριο.